Zdravím po dlhom čase, dnes som si pripravila recept na cviklovú tortu. Znie to hrôzostrašne, viem, ale chutí ozaj výborne. Stačí tomu dať šancu. Pôvodne to mala byť red velvet torta ale ako vidíte, farba sa z toho nejako vypiekla, nevadí. Dúfam, že recept niekto vyskúša a ak áno, tak dajte vedieť :)
BEETROOT CAKE
1ks: 275 cal, Fats: 9,4; Protein: 10; Carbs: 36,2; Sugars: 19,1; Fiber: 1,5
- 85g palmarínu
- 25g masla
- 90g trstinového cukru
- 1 veľkú cviklu (moja mala vyše pol kila)
- 250ml cmaru
- 180g hladkej múky
- 70g čirokovej múky
- kypriaci prášok (pridáme aj lyžičku sódy s balsamicom)
KRÉM:
- 25g zlatého klasu
- 80ml mlieka
- voda
- 250g tvarohu
- 400g cream cheesu
- 20ml javorového sirupu
- 20ml carefree syrup: caramel
- voliteľné: stevia, flavdrops
Komentáre
Zverejnenie komentára